MAR och insiderinformation

Det här är en ordentlig genomgång av regelverket MAR, offentliggörande av insiderinformation, hantering och dokumentation av uppskjutet offentliggörande av insiderinformation, förteckning över personer i ledande ställning, rapporteringsskyldighet till Finansinspektionen och handelsförbud. Praktisk guidning med konkreta och användbara exempel, checklistor, dokumentation och pressmeddelandemallar, exempel på speciella situationer och mer. 

2 500 kr

Ex moms

Det här är en ordentlig genomgång av regelverket MAR, offentliggörande av insiderinformation, hantering och dokumentation av uppskjutet offentliggörande av insiderinformation, förteckning över personer i ledande ställning, rapporteringsskyldighet till Finansinspektionen och handelsförbud.

Praktisk guidning med konkreta och användbara exempel, checklistor, dokumentation och pressmeddelandemallar. Exempel på vanliga och speciella situationer och mycket mer. Cirka 30 avsnitt med audio/video och dokumentation som uppdateras löpande 

Här på BOARDA.se hittar du våra paketlösningar för ledningar och styrelser i noterade bolag eller bolag som vill utveckla arbetet i ledningsgruppen och styrelsen.

Vi levererar direkt och fakturerar på fredagar med 15 dagars betalning.

Prenumerationer

Paketlösningar med prenumeration innehåller löpande utveckling, uppdatering och nya avsnitt. Tjänsten är uppbyggd utifrån ledningens och styrelsens årshjul. Du kan vara med och  påverka innehållet i tjänsten.

Projekt

Paketlösningar för projekt är till för att hjälpa dig som snabbt vill  komma igång och genomföra ett projekt ex. affärsplan, policies och riktlinjer eller om du är ny i din roll och snabbt vill komma igång med ditt uppdrag.

Skräddarsydda lösningar 

  • Kontakta oss om du vill ha en skräddarsydd lösning för ett projekt eller om du vill bli partner med BOARDA. Vi har partnerskap med bl.a.
  • Spotlight Stock Market – BOARDA driver och utvecklar Spotlight Academy med bl.a. certifiering av ledande befattningshavare och styrelseledamöter
  • SSE Business Lab – Start-up och tillväxtbolag använder vår digitaltjänst för privata bolag. 

BOARDA | ROPA MANAGEMENT
Office |
Åsögatan 166 | floor 5
116 32 Stockholm | Sweden

Mail |  hej@boarda.se

Cell | +46 70 747 27 41